en güzel savaş filmleri

imschrolled
konusunda savaş, istila gibi konuların ele alındığı filmlerdir.

the admiral: (2014) harika bir deniz savaşı örneği olan film. amrial yi'nin efsanesi anlatılır. kısıtlı bir deniz gücü ile korelilerin japonların üstün gücünü nasıl alt ettiği anlatılıyor. liderlikle ilgili büyük ipuçları var semptomatik gönderim açısından.

battle of the warriors: (2006) orjinali 'mo gong' olarak geçen filmde (bkz: andy lau) gibi bir savaş filmi efsanesi var. belki de en duygusal tempoda kurgulanmış savaş filmi olabilir. tarihi oyunlardan, okçuluğu, kale savunmasına, stratejiye her şeye yer var.

coriolanus: (2011) gerard butler ve ralph fiennes'in yer aldığı sıra dışı film. shakespeare senaryosu modern savaş sistemleri ve donanımları ile işlenmiş. tabi savaş, toplum, temsilciler, aile, propaganda arasında geçen çok boyutlu bir film.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches