akaryakıt zamları

02meka02
bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama zamlar bize yalama yaptı galiba. ciddi rakamlarda zamlar yapılıyor ama kimse de tık yok.

gerçi olması gereken bizim tepki göstermemiz değil başımızdaki yöneticilerin adil şekilde gelir dağılımını göz önüne alarak zamlar yapmasıdır. şuandaki hükümeti anlamak gerçekten imkansız, rotasını şaşırmış gemi gibi hangi kayaya çarptığı belli değil. bu şekilde neyi kurtarmaya çalışıyorlar, hangi açığı kapatmaya çalışıyorlar.

samimi olarak şunu belirtmek istiyorum: devlet giderleri bizden kat kat fazla olan ülkelerde vergiler bizim yarımızdan bile çok aşağıda. bu ülkeler devlet gelirini nasıl elde ediyor, bizler neden onları örnek alamıyoruz, neyi beceremiyoruz. çok zor bir şey değil, gideceksin adamlar nasıl sistem kurmuş nasıl devlet geliri artıyor bakacaksın ve ülkeye uyarlayacaksın. bütçe açıklarını milletin sırtına binerek kapatmak acizliktir.

Zerre kadar hakkım varsa haram olsun böyle zihniyete.

http://www.haberturk.com/son-dakika-motorin-ve-benzine-zam-yapildi-1692378-ekonomi
aberi
devletin zenginliğini halkın zenginliğinden üstün tutuyorlar.
Bi açıdan güzel bir anlayış. Ancak halkı da asgari geçimin altına itiyorlar.

Baba borca girmeyecek diye çocuğun istediği fülüt alınmıyor. Halbuki devlet yetkilileri bilmelidirler ki boğazdan, giyimden, çocuktan kesilmez.
bobiler
26 Ekim👉Benzine 9 kuruş zam
30 Ekim👉Benzine 12 kuruş zam
30 Ekim👉Motorine 17 kuruş zam
İşsizlik👉%11
Enflasyon👉%11

Ver mehteri
Nasıl, eğleniyor muyuz ?
02meka02
Bir litre benzin ilk kez 5.5 liradan satılacak. Fiyat artışına sebep olarak döviz kurundaki dalgalanmalar ve ham petrol fiyatlarının artışı gösteriliyor. Uzmanlar benzin fiyatındaki artışın yeni zamların habercisi olduğunu söylüyor.
angarali
adamsın kılıçdaroğlu.

Kılıçdaroğlu, "Asgari ücret dolara mı endeksli, taşeron işçisinin ücreti dolara mı endeksli. Ama benzin, mazot dolara endeksli, köprü geçiş ücreti dolara endeksli. Doların yeşiline tapıyor bunlar. Asgari ücreti niye dolara endekslemiyorsun onu da endeksle" dedi.
piri fani
Son zammın ardından benzin 1,45 dolara yükseldi. Türkiye dünyada en pahalı benzini tüketen ülkeler listesinde.

bobiler
Ne anlatıyorsunuz kardeşim.İstediği kadar zam gelsin Ben zaten 100 liralık alıyorum diyen bir kitleye laf anlatmaya mı çalışıyorsunuz.
02meka02
Uzun süre 50 doların altında seyreden petrol son 4 aydaki çıkışla 64 doları, geçti.
dolar da 4 liraya hızla yaklaşıyor, 55 litrelik bir deponun maliyeti ilk kez 301 lirayı gördü.
İki gün içerisinde beklenen yeni zamla maliyet daha da artacak
Gelişmeler benzinin litre fiyatını 2018'de 6 liraya çıkarabilecek gibi gösteriyor,
ama olsun biz yine de cam filmine odaklanalım.
axit
Çok değil 6 ay 20 gün önce mazot 4,27 ₺ imiş, bugün itibariyle 5,50 ₺. Tam olarak %28,80 zam. Fotoğraftaki aynı miktar mazot bugün 335,83 ₺. Bu şartlarda hala dünya lideri ülke olduğumuzu, ekonomimizin çok iyi olduğunu düşünen arkadaşlar, ne içiyorsanız, ne kullanıyorsanız yapmayın arkadaşlar !!! Vallahi günah!

gercektosunpasa
Ankara'da 1 litre motorin fiyatı
12 Nisan 2016 3,57₺
12 Nisan 2017 4,66₺
12 Nisan 2018 5,50₺


100 liralık motorinin 48 lirası,
50 liralık motorinin 24 lirası,
45 litrelik bir deponun 22 litresi vergilerden oluşacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches