kardeş payı 14.bölüm

cayisallama
çok duygulandım izlerken. çok ama çok.

En son ani bir şekilde ağlamam bundan 4-5 sene önceydi. ani bir şekilde ağlamak dediğim şey istemsizce hüngür hüngür boşalmak tarzında bir şey.
Normal şekilde de ağlıyor insan bazen ama yaş bile akmaz gözden.

bu bölümde ana karakterlerin babaları ölüyor. Baştan itibaren çekilen o acı, hüzün, yol iz bilmemezlik neyse hepsine dokunuluyor. Anlatılıyor.
Bazı şeyler belki çok iyi değildir bilinmez ancak insanların yaralarına dokununca kıymeti artıyor.

içsel korkularımdan biri, en büyüklerinden biri yakınlarımı kaybetmek sanırım. Hele bu anne baba olunca işler çok değişiyor. Allah sağlık sıhhat versin.

Bu bölüm sayesinde babamı aradım sevmek için ama gel gör aynı muhabbette döndük durduk. Olsun oda yeter. Çok şükür. Bin şükür.
issiz adam
Gerçekten tebrik ediyorum ülkemizin saçma sapan dizleri arasından fırlamış bir elmastı bu dizi bir komedi ekibininde bu denli bir oyunculuk gerçekten yetenek işi bu diziyi bitirenler utansın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches