4 ekim 2018 batman saldırısı

ccc
Gök girsin kızıl çıksın ki, katiller doğdukları güne lanet edecekler!

7 eve ateş düştü 2 evladımız da şifa bekliyor.
angarali
Ölmeseler aşık olurlar, şiir yazarlar, Ölümüne severlerdi. Öldüler, Şiirleri böldüler. Bir güzel kıza değil Bin cefaya güldüler… Kırmızı bir gül vermek vardı Allah'ın emriyle Ve gülmek Peygamber'in kavliyle. Vazgeçtiler! Allah'ın Peygamber'ine komşuluğu seçtiler..

Alangoya
yeter ya hu yeter.. hepsi daha hayatın baharında..ne yapılacaksa yapılsın son bulsun artık bu durum..kaç can daha lazım ciddi bir adımın atılması için !
ccc
bir askerimizi daha kaybettik. Allah rahmet eylesin.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Gercüş ilçesinin Yemişli köyü ile Mardin'in Dargeçit ilçesinin Umutlu köyü kırsalında saat 06.00 sıralarında operasyona giden askerleri taşıyan Kobra tipi zırhlı askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

Saldırıda 4 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden 3'ü müdahaleye rağmen şehit oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches