beyazıt öztürk

zinzal
Ben bu adamı gerçekten anlamıyorum. Taraf olmuyorum, ya da alkışlattıysam ben alkışlattım çokta iyi oldu ya da ben çıkarmadım ki arkadaş onu oraya, ya da benim tarafım belli pkk nın allah bin belasını versin gibi bişe söylememiştir.
Kötü niyetli bir olduğunu düşünmüyorum. Ancak bu siyasetten uzak olmak olayını da anlamıyorum. İstediğin kadar uzak dur içine gireceksin bu işin. Düşüncen neyse açık açık söyle. Ya şimdi yayına alınca şöyle oldu, böyle oldu nasıl bir tepki alırız acaba olaylarını bırakması lazım. Açık ol abi neyse o. Herkesle aynı düşünemeyeceğini anlaman lazım. Herkesle aynı siyasi görüşü savunamazsın dünya kadar görüş var. Ya da çık de ben bu işlerden anlamam diyarbakırdaki bölüme katılmıyorum ama insanlar tabi ki ölmesin de çık işin içinden. İnsanların sana talimat vermesini bi kenara bırak. Vicanın neyi elveriyorsa onu yap derim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches