memur sözlük

cayisallama
Benim de sinirlerimi bozan tarafları çok. Bir tane değil birden fazla hemde . Bu konu ile ilgili kendime daha önceden söz verdiğim çok şey var. Bunları sizin talepleriniz ile birlikte toparladıktan sonra hepsini karşılayacağımız sözü verilmişti. Bunula ilgilihttp://www.memur-sozluk.com/bir-dakika-benim-bir-kac-sorum-var vehttp://www.memur-sozluk.com/ogretmen-sozluk-yazarlarinin-talepleri başlıklarına ve diğer başlıklara yazılanlar dikkate alınacak ve hepsi yerine getirilmeye çalışılacak diye söylenmişti ve hala geçerli. B12 eksikliği var bünyemde ama bunlar yazılı şeyler unutulmuş değil. Siyasetçi gibi bir yapımız da yok verilen sözlerin yerine getirilmemesi gibi.
Bu tarz eleştirilere her zaman açığız, bu tarz eleştirileri bekliyoruz ki şu an yazdığımız sözlük 2000 li yılların başında olan teknoloji ile devam etmesin ve geliştirelim.

Sözümüzün arkasındayız olacak ama çeşitli bahanelerimiz var. Bir büyük şirket değiliz. Bir ekşi,uludağ,instela hiç değiliz. Hatta şirket bile değiliz. Kendi çapımızda yapmaya çalışıyoruz bunları.
Bu söz verilen şeyler yapılacak bize biraz zaman verin diye ricada bulunmuştuk. Biliyoruz 3 aç oldu hemen hemen ama biraz daha zaman lütfen.

Sizi rahatsız eden şeyler bizi de rahatsız ediyor.
örneğin;
-bkz verilememe sorunsalı
-gbk verilememe sorunsalı
- video ekleyememe sorunsalı
-eklenilen videonun uçan sözlük olarak açılması veya hata vermesi
-mesajlar kısmının eksik olması ve kullanışsız olması
-sözlüğün mobilden kullanışının imkansız olması
-Bazı günler host firmasından dolayı bir dakikalığına sözlüğün kapanması ve sonradan geri gelmesi.
-yazdığımız şeylerin google'da üst sıralarda gelmemesi.
-Google'ın sitenin yazımı eksi olduğundan ciddiye almaması
-Öğretmen sözlükten gelenlerin buda kapanacak korkusu
-şifreyi unuttuğunuzda şifrenin mail olarak gelememesi
-İstatistikler kısmının detaylı olarak görülmemesi
-Yapıştırılan resmin link olarak gelmesi ve açılmaması

Sizden tek ricamız ''yahu hüseyin bizim şu borç ne oldu ne zaman ödeyeceksin'' sorusunu günlük olarak sormamanız ya da özelden sormanız. yukarıda saydığım ve sayabileceğim bir sürü neden ve bu tarz eleştiriler sözlükten soğutuyor insanı. Yazasım kalmadı desem yeridir.Günlük gelen 1.000 kişiye yakın kişinin bu tarz başlıkları görmeleri de hoş değil.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches