cübbeli ahmet hoca

abuzeroklava
Bu günlerde bir videosu ile beni oldukça üzen hoca. BAhsettiğim video cemaate vaz verilirken ağızdan çıkan sözler ile ilgili. Konuyu çok araştırmadan hatta belki de hiç araştırmadan iki hokkabazın lafına inanıp söylediği bir sürü şey.

Bu söyledikleri için bir düzeltme konuşması yapmış. Söylediklerinin eksik, araştırmadan yapıldığını söyleyip tam ağızdan çıkmasa da özür gibi bişe dilemiş. Yaptığı bu dönüş ve ya farkettiği hatayı izahı bir erdemdir gerçek manada her insan oğlu yapamaz. ancak yaptığı bu açıklama yetmez daha şeffaf bir şekilde yapmalıydı. Hak konuştuğuna şahit oldum bu güne kadar. Çekinmeden doğru ne ise onu söylemeye çalıştı kabul ama kendine daha dikkat etmesi lazım.

Popüler bir insansan ağızdan çıkacak şeyin etkileri ile popüler olmayan insanın ağzından çıkacak şeylerin etkisi bir değil. Bir tasavvuf kişisi ile bir normal müslümanın ameli gibi.

Şunu da ifade etmek isterim. Kalabalıkta yapılan artisliğin tenhada özrü olmaz.
Ha sever miyim cübbeliyi severim isteğim sevme duygumun daim kalması.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches