kemal kılıçdaroğlu

abuzeroklava
15 temmuz gecesi, havalimanında darbecilerle temas kurmuş, tanklar çekilip kendisine yol vermiş ve öylece çekip gitmiş. Sadece bu olay bile, 15 Temmuz darbesinin Kemalist görünümlü bir darbe olacağını ve malum partinin buna dünden razı olduğunu gösteriyor.
16 temmuz sabahı bile iştahları geçmemiş, dinciler askerimizin boğazını kesiyor gibi yalan haberlerle darbeyi geri döndürmeye çalışmışlardı. Yabancı basın da aynı haberleri yaptı.
Türkiye uçurumun kenarında şehit ve gaziler arasında, acı ve korku içinde kıvranırken bir de bunların yalanlarını düzeltmek zorunda kalmıştı.
Bunlar, Sisi Mısır'ı Esed Suriye'yi nasıl yönetiyorsa Türkiyenin de öyle yönetilmesi gerektiğine inanan ve bunun için herşeyi yapabilecek insanlar. Artık buna kesin olarak emin oldum. Öyle ezik büzük süklüm püklüm konuşmalara aldanmamak lazım. Fırsatı ele geçirdikleri zaman ne kadar şedit olduklarına tarih şahittir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches