kemal kılıçdaroğlu

cayisallama
cumhuriyet halk partisinin genel başkanıdır.

Ben bu abiyi kime benzetiyorum diye düşünüp duruyordum. Bir demet diyatro da lütfiyenin evlendiği erzincalı sadık amcanın tıpkısının aynısı.
cayisallama
çok hak vermem kendisine ama haklı olunca da diyecek bir şey yok.

kılıçdaroğlu'nun gün itibariyle çıkarıp masaya vurduğu realite.

\"devleti bir tarikata, cemaate teslim ederseniz sonu böyle olur. devlete sızma falan yok. bunlar devlete bilerek ve isteyerek yerleştirildi.\"
aberi
Kılıçdaroğlu kadar rakibine destek veren başka bir siyasi kadavra yok. 15 Temmuz madem kontrollü darbe idi neden Yenikapiya gittin ? Darbeden sonra aylarca neden hükümete destek verdin?
abuzeroklava
bir muhalefet partisi genel başkanı düşünün
insanları hayır oyuna ikna etmek için;
hayır çıkarsa aynı şimdiki gibi erdoğan yerinde kalacak! Merak etmeyin ülkeyi yine ak parti yönetecek diyor.
Yani korkmayın iktidara gelmek gibi bir niyetimiz yok. Rahat olun diyor.

kafam iyice karıştı. ne yapsak hayır mı versek.
abuzeroklava
15 temmuz gecesi, havalimanında darbecilerle temas kurmuş, tanklar çekilip kendisine yol vermiş ve öylece çekip gitmiş. Sadece bu olay bile, 15 Temmuz darbesinin Kemalist görünümlü bir darbe olacağını ve malum partinin buna dünden razı olduğunu gösteriyor.
16 temmuz sabahı bile iştahları geçmemiş, dinciler askerimizin boğazını kesiyor gibi yalan haberlerle darbeyi geri döndürmeye çalışmışlardı. Yabancı basın da aynı haberleri yaptı.
Türkiye uçurumun kenarında şehit ve gaziler arasında, acı ve korku içinde kıvranırken bir de bunların yalanlarını düzeltmek zorunda kalmıştı.
Bunlar, Sisi Mısır'ı Esed Suriye'yi nasıl yönetiyorsa Türkiyenin de öyle yönetilmesi gerektiğine inanan ve bunun için herşeyi yapabilecek insanlar. Artık buna kesin olarak emin oldum. Öyle ezik büzük süklüm püklüm konuşmalara aldanmamak lazım. Fırsatı ele geçirdikleri zaman ne kadar şedit olduklarına tarih şahittir.
oblomov
bazı arkadaşlar tarafından darbe gecesi kendini neden öldürtmediği merak konusu olmuş siyasetçi. oysa at kendini tankların, kurşunların önününe öldürt kendini gitsin. hiç bir şey olmadı intihar falan etseydin o gece.. ama o zaman da a haber darbe başarısız olduğu için intihar etti diye haber yapardı.(bunu da eledik).. ne bileyim sen de tatile falan gitseydin ailenle sonra apar topar uçakla istanbul'a dönseydin. telefondan halkı sokağa falan davet etseydin yaa...
bobiler
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 16 Nisan referandumu sonrası ilk kez canlı yayına katıldı ve merak edilen soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu, '2019'da yapılacak seçimde aday olacak mısınız?' sorusuna 'Bir partinin genel başkanı cumhurbaşkanı olmamalı' dedi. Kılıçdaroğlu öte yandan parti içindeki tartışmalara yönelik de çarpıcı ifadeler kullandı.
linke tıkla
bobiler
"Er ve erbaşların haklarını savununca bana FETÖ'cü diyorlar. Ben hiç kürsülerden 'ne istediniz de vermedik' demedim"
bobiler
2017 yılı adaylığı için partiler üstü biri olmalı demiş. Helal olsun. Halen demokrasiye sahip çıkmak isteyenler var.
abuzeroklava
Acaba bu neyin kafası...? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Erkek işsizse, eve yeteri kadar para gelmiyorsa akşam tencere kaynamıyorsa bu erkek de gelir hıncını karısından alır." demiş. Şiddete gerekçe üreten bir anamuhalefet partisi lideri olabilir mi? Yarın bir dayakçı mahkemede bu sözleri hafifletici neden olarak gösterir... Mahkeme de eski bir sosyal güvenlik uzmanı olarak kendisini bilirkişi olarak tayin ederse şaşırmam...
aberi
Uçakta Trump, imam, Kemal ve bir küçük öğrenci seyehat ederken uçak birden arızalanır ancak uçakta 3 paraşüt olduğu anlaşılınca;
Trump ;
"Ben dünyanın süper gücüyüm" der paraşütü alıp atlar aşağı.
Kemal;
"Ben 8 seçim kaybedip de hala koltukta oturan tek liderim" der o da atlar aşağı.
imam çocuğa döner,
"evladım ben yaşlıyım sen al paraşütü yaşamak senin hakkın" der.
Küçük öğrenci gülümser ;
"Hocam ikimiz de kurtulacağız, az önce 8 seçim kaybedip hala liderim diyen adam var ya işte o benim okul çantamı alıp aşağı atladı... "
buradan

4
Rıhtım Rıhtım
Ortaokulda George Bush için duydugum bir fıkraydı. Fıkranın kendisi zaten kötü, uyarlaması daha da kötü olmuş.
aberi aberi
biraz geriden geliyorum sanırım. ben çok güldüm ama
Rıhtım Rıhtım
:)
aberi aberi
:)
ingiliz anahtari
Bu adam sayesinde emekliler ikramiye aldılar bayramda. Bu adam dillendirmese Akp nin ikramiye vereceği yoktu. 7 Haziran 2015 seçimindeki vaadi buydu. Ama artık istifa etmelisin başkan

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches