ramizdayi

zinzal
bir yazar hoş gelmiş.

not: kendi görüşüme yakın insanların, muhalif insanların olması sözlükte ne kadar güzel bir keyif veriyor anlatamam. Ancak her şeyin aşırısı zarar.
ramizdayi ramizdayi
Farklılıkların olduğu bir ortam da devlet yurdunda gençliğimi geçirdim ben. :) O farklılıklar beni şuan ki, ideolojik görüşüme itti. :) bu gözler nasıl olsa devlet malı diye, klozeti kıranı da gördü, nasıl olsa devlet almak zorunda diye her öğün de yemeği çok çok fazla alıp birer kaşık yedikten sonra çöpe dökeni de gördü sayın yönetici. :) ve bunların hepsi yani yukarıda bahsettiğim olayları yapanların etnik kökenleri aynıydı.. Atsız Ata'nın yolundan gittiğim için çok mutlu ve huzurluyum. :)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches