3 ağustos 2017 rüzgar yeka ihalesi

02meka02
Rüzgar yenilenebilir enerji kaynakları (YEKA) ihalesi tüm teklif verenlerin katılımı ile 3 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Kurulu rüzgâr enerjisi üretim kapasitemizi yüzde 17 artıracak olan 1.000 megavat (MW) gücünde rüzgâr santrali kurulum ve türbin üretimi için teklifler geçen hafta alınmıştı. İhaleye Alman Enercon'un Limak ve Adnan Polat ile, Alman Siemens'in Kalyon ve Türkerler ile, Çinli Goldwin'in Akfen ile, ABD'li General Electric'in Fina ile, Danimarkalı Vestas'ın Enerjisa ile, Alman Nordex'in Eksim ile katılacak.
YEKA da 1000MW demek büyük başarı demek, Türkiye de olması ayrı bir gurur verici. hükümetin bu konuya olumlu desteği yeni GES ve RES lerin uzun süre gündemde olacağına işaret.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches