memur sözlük

Rıhtım
/imschrolled'in vatani görevine başlamasıyla şahsen sözlükte bir durağanlık bekliyordum. (Çarşı izinlerinde dahi gelir yazıyor var olsun.)
Buna rağmen entry adedi olağan gidiyor.
Fakat özellik sözlükte yapılan yazılım güncellemelerinin akabinde eski entrylerdeki linkler, bkz'lar, gbkz'lar bulut olmuş.
Sözlük ana sayfasında sürekli rastgele butonuna tıklayıp, önüme gelen entrydeki ve yazar bazında en çok beğenilen entrylerdeki yazım hatalarını, hatalı linkleri vs. düzeltiyorum, etiket ekliyorum. Fakat bir kaç kişiyle mümkün değil.

Büyük bir sözlük iddiamız baki olup, öncelikli ilkemiz nitelikli olmaktı.
Bu bağlamda herkes kendi profiline girip en çok beğenilen entrylerin konusu neyle ilgili ise onlara etiket ekleyip, ayrıca geriye dönük link ve yazım hatalarını düzeltirse bilinirlik ve kalite aynı anda artar. Bundan sonra girilen entrylerde de etiketleri eklersek ilerde geriye dönük çalışma yapmak durumunda kalmayız.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches