erdoğan'ın arkadaşlarımızı tekrar saflarımıza kazandıralım açıklaması

issiz adam
Eski sevgiliye dönmek bizde pek uygun durmuyor. Küstürüyorsunuz sonra geri gelsinler. Daha önce bahçeli yaptı buna benzer bir şeyi. Hiç doğru talepler değil bunlar. Giden de gelmez ayrıca.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'den uzaklaşan, ayrılan isimlerin yeniden saflara kazandırılması çağrısına Nedim Yamalı, Mustafa Yeneroğlu ve Abdüllatif Şener'den yanıt geldi.

DEVA Partili Yeneroğlu da "Ya inandığımız değerleri terk edecektik ya da Erdoğan'dan uzaklaşacaktık" diyerek şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı kendisine yönelik toplum nezdinde her geçen gün büyüyen güven kaybı sebebiyle mi bu cümleleri kurdu yoksa arkadaşlarının uzaklaşmış olmasını gerçekten dert mi ediniyor, ilk önce bunu sormak lazım. Ancak gerçekten samimi olarak arkadaşlarının neden uzaklaştığını merak ediyorsa cevabı çok açık. AK Parti'nin kuruluş felsefesi ve parti programına bakıp son yıllarda yaptıkları ile mukayese etmesi yeterli.
Çünkü AK Parti programı ile bugün siyaset yapan Erdoğan arasında dağlar kadar fark var. Ya Bahçeli ve Doğu Perinçek ile siyaset yapacaksınız ya da Babacan ve Yeneroğlu ile. Cumhurbaşkanı kararını çoktan verdi ve geri dönüşü olmayan bir yola girdi. Hukuk devleti ve demokrasiyi reddettiği için ve etrafındaki herkesten evrensel ilkelere değil, kendi otoriter anlayışına sadakat beklediği için demokratlar kendisinden uzaklaştı. Zaten bu saatten sonra demokrasi ve hukuk devleti ile barışması imkânsız.”

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202102021043712895-erdoganin-arkadaslarimizi-tekrar-saflarimiza-kazandiralim-aciklamasina-eski-ak-partililerden-yanit/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches