gönül dağı dizisi

axit
Yıllardır Hollywood ve Yeşilçam dizi ve filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz ve her defasında adeta "farzmış" gibi gözlerimizin içine sokulan bir sahne var... Stres ve sıkıntı durumunda soluğu meyhanede barda almak, yahut canına kıymak...
Bunu o kadar aleni yaptılar ki, sıkıntılıyken "kafayı dağıtmayı" ve "bu dünyayı terk etmeyi" adeta zevk meselesine dönüştürmüşlerdi.
Gönül Dağı dizisi de, bu hafta işte bu rezilliğe karşı görmek istediğimiz, işte budur diyeceğimiz bir sahneye imza attı.
Dikkatlerinizden kaçmamıştır sanırım, bir baba en çaresiz, en umarsız anında içindeki yangını söndürebilmek için sığınak olarak şadırvana yöneldi ve gözleri yaşlı bir halde abdest aldı.
Sinema ve sanatın gücü de burada ortaya çıkıyor işte...
Buradaki görsel etkinin gücünü sözle, anlatımla veremezsiniz.
Bir ibadetin ruhta doldurduğu yeri de bu denli güçlü hissettiremezsiniz.
Gönül Dağı her hafta bu güzellikleri yaşatarak çıkıyor karşımıza ve esaslı bir tebriki de hak ediyor doğrusu...
Teşekkürler Gönül Dağı...







neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches