güven duygusunun çözülmesi

imschrolled
toplumun sürekli sıkıntılara maruz kalmasına neden olacak bir süreç. maalesef uzunca bir süredir, ağır bir dozda yaşadığımız olup, kapsamlıdır. üretim tüketim süreçleri ile genel yaşayışın bozulması, tutarsızlık ve çelişkiler ile daha da hızlandırılan bir süreç. \"kimin ne olduğu belli değil...\" gibi ifadelerin sık kullanımda yer almasıyla daha bir somut hale gelendir.
gercektosunpasa
bir defeya mahsus bir şeydir. Ondan sonra bağlanması imkansız denecek kadar azdır. Bu güven para konusunda daha çok hissettirir kendini.
Alangoya
bir insan için en büyük dönüm noktalarından biri galiba. öyle bir duygu ki çözüldüğü zaman sadece sebep olan kişiyi etkilemiyor. o andan sonra hayatınıza giren herkesi ve yaşadığınız her olayı etkiliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches