her terör olayında hükümeti suçlamak

elfirâşetüzzerka
fransadaki terör olaylarında profiline fransa bayrağı koyup kendi ülkesinde olan terör olaylarında amansızca devletlerini suçlayan sözde vatansever güruhun yaptığı iştir. elin rus'u, suriye'den dönen pilotunu omuzlarda karşılıyor. bizim 900km sınırımız var; adam \"suriye'de ne işimiz var?\" diyor, illa muhalefet edecek ya, duramıyor.
kılıçdaroğlu, ülkeyi yönettiği için AKP'yi, onlara oy verdiği için milleti suçluyor ama bombayı patlatan PKK'ya tek laf etmiyor. ana muhalefet lideri mi, PKK tunceli sorumlusu mu belli değil.
venüs
Kimi suçlayalım bacım pkk zaten terör örgütü, oturuo anlaşalım mı dedik? Şehirlere mühimmat yığılmasını mı bildik? Ne ettik?
Napsak, bizim bakkalı mı suçlasak gidip manavı mı taşlasak?
Ama durrrr hemen gidip başbakan devlet bahçeli ve ortağı kk'ya kızacağım sen küsme yeter.
dulcinea
Bak bak, geldi yine abilerinden ablalarından duyduğu lafları ezberleyip buraya yazan fedai.

Anlık bir konu belirleyip hadi bir iki fikir beyan et desen, fener tutulmuş tavşan gibi kalır.

Bok atmaya çalıştığı adam da sürekli \"hükümete açık çek, terörü bitirmek için bizden istediği neyse sonuna kadar yapmaya hazırız\" diyen adam ha.

He gülüm, aynen dediğinden.
elfirâşetüzzerka
http://www.ensonhaber.com/kilicdaroglu-pkk-silah-birakamaz-2015-09-16.html Terör örgütünün silah bırakmasıyla ilgili de konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, örgütün Kandile çekilse bile silah bırakmasının mümkün olmadığını savunarak şunları söyledi:

\"PKK, Kandile çekilse dahi silah bırakmaz. IŞİD ile çarpışıyorlar. ABD de destek veriyor.\"


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK ve DHKP-C'den sonra FETÖ'ye de açık desteğini ortaya koydu. Kılıçdaroğlu; \"Zaman gazetesinin yaşaması için elimizden gelen her türlü desteği veririz\" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık darbe girişimini yöneten Zaman gazetesine kayyum atanmasına üzüldü.

FETÖ'nün gazetesi Zaman'ın habercilik yaptığını iddia eden Kılıçdaroğlu, \"Bu konuda biz elimizden gelen her türlü desteği veririz, bu gazetenin yaşaması önemlidir\" ifadelerini kullandı.

evet, bi açık çek var. elimizden gelen desteği veririz diyor. ama devletin düşmanı terör örgütlerine.. komik dimi.
venüs
\"Pkk silah bırakmaz, ışidle savaşıyor, abd de destek veriyor\" diyor kk demiş kız...kardeşim sen haber izliyomusun olay öyle zaten. Ulan sınırında oluyor katil esed diye bölünmesine ön ayak olunan suriyenin kuzeyinde 3 kürt bölgesi federasyon ilan etti. Haberleri izledin mi hiç? Suriyenin kuzeyini de ışidle pkk nın yan kolları paylaşamıyor. Pkk silah mı bırakır süper zeka, silah bırakmayı bırak tepelerine silah yardımı yağıyor. Şakacıktan kınayan abd ve rus silahlarıyla finanse ediliyor pkk. Zır cahilsin bari sus... Bak rusya çekiliyor kuzeyden, uluslarası basında abd -rusya pazarlığı tamam diye veriliyor. Adam siyasi analiz yapmış, bu da pkk yı destekliyor diye atlamış. 3 kürt bölgesi federasyon ilan etmiş, kız gelmiş pkk silah bırakmaz diyeni eleştiriyor...bırakır mı, devlet kuruyorlar sınırda. gerçekten kötü söz demek istemiyorum. Ama bu derece cahilliğe tahammül etmek zor.

Üniter suriye dağılıyor, suriyenin kuzeyi terörist dolmuş, biri bağımsızlık biri federasyon ilan etmiş, 3 milyon suriyeli toprağında ne üdüğü belirsiz, açılım sürecinde şehirlere pkk nın yığınak yapılması biliniyordu diyor en yüksek siyasi makamlar, daha haberin içeriğini anlamamış gelmiş burda yorum yapıyor...cahilli moda ülkede ne yazık ve ne ayıp.

Birşey daha ekliycem bu fetö terör örgütü ya bunun cemaatinde büyüyen o hücre evlerinden koltuk kapan oralarda eğitilenler de militan oluyor değil mi? İşallah o yediğiniz devlet malları, mülakatlarda size 100çekenler,kpss gibi sınavlarda soruları servis edenler, zıkkım olur size bizde görürüz bu ülkeye hiç bir zaman çıkar gruplarına yama olmayanlar olarak.

Eskiden insanlarda utanma vardı, şimdi pişkinlik moda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches