hüseyin nihal atsız

gercektosunpasa
ırkçıdır net. Kendisi fikir, edebiyat, sanat anlamında başarılı biri olabilir ama bir ırkın diğerinden üstün olması nedir arkadaş bunun bir açıklaması var mıdır? ırk dediğin şey ademden gelme değil midir? Yani türkler insan da diğerleri piç mi? Bir türk bir araptan, ingilizden daha mı üstün?

Yıl olmuş 1930-1950 hala eski türk gelenekleri yok ötüken, yok kurt, yok cart, yok curt. Slogan vari kominist mantıktan hiç bir farkları yoktur. Tek dertleri slogan atıp kulağa güzel gelmesini sağlamak. İnsanlar zaten fikre önem vermiyor bu sloganlarla ayakta dursun. Neymiş tanrı tükü korusun!

Türkeşle yollarının ayrılmasına neymiş türkeşin islamı kullanmasıymış. Ne kadar islam bilgisi var veya inancı tartışılır. Bu gün mhp nin yerine ya da ülkü ocaklarının yerine türk ocakları olsaydı o zaman sıçmıştık. Bu ülkücüler ile zor başa çıkıyoruz zaten bi de türkçüler çıksaydı başımıza hepten giderdik.

Bu ve bunun gibi fikir sahipleri bu gün bir parti oluştursaydı türkiye de her gün olaylar olaylar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches