ıslanan çoraplarını fark ettiği öğrencisine kendi çorabını giydiren öğretmen

cayisallama
evet hayatta böyle şeyler de oluyor. Öğretmenlerimiz birer ebeveynlerimizdir. Vicdan nedir, özveri nedir çok güzel bir örnek.

vali hamza aydoğdu başarı belgesi vermiş.

Öğretmen Tüzün ise öğrencinin botlarının yeni olduğunu ancak içine çok su aldığını gördüğünü söyledi.

Durumu okul müdürüne anlattığını ve hemen bir bot temin edildiğini anlatan Tüzün, şunları kaydetti: "Hemen giydirecektim ancak çorabının ıslak olduğunu gördüm. Okulumuz biraz şehrin dışında. Okul çevresinde de çorap falan satan bir yer yoktu. Normalde yedek çoraplarımız olurdu, o da kalmamış. Ben de o gün yeni giydiğim çorabı çıkararak öğrencimize giydirdim.

O anda müdürümüzün fotoğraf çektiğinden haberim yoktu. Benim yerimde bir başkası da olsa aynı şeyi yapardı. Bizler öğrencilerin her şeyiyle ilgileniyoruz.

Valimize çok teşekkür ediyorum başarı belgesi için." Aksaray Atatürk İlkokulu 4. sınıf öğrencisi kız çocuğunun ıslanan ayakkabılarını yenisiyle değiştirdiği sırada çoraplarının da ıslandığını gören sınıf öğretmeni Hafife Tüzün, çoraplarını çıkararak öğrencisine giydirmişti. Sosyal medyada paylaşılan o anların fotoğrafı ise çok sayıda beğeni toplamıştı.





(bkz: hanife tüzün)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches