kıyafetime karışma

elfirâşetüzzerka
3
tltcnbk tltcnbk
Yani o gün onların gücü vardı bu zulmü yaptılar. Şimdi bizim gücümüz var sıra bizde diyorsunuz. Kesinlikle taraf tutmak değil ama mantık hatası var.
elfirâşetüzzerka elfirâşetüzzerka
Kimse Kimsenin kıyafetine karışmıyor. Bana göre Hero tshirtlerinden sonra alevlendiler. Ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Bu daha başlangıç.açık-kapalı kavgasından başladılar. Mezheplerden tuttu etnik ırklara varana kadar hassas olduğumuz ne kadar nokta varsa hepsinden saldıracaklar 2019'a kadar. Akıllı olan bunların oyununa gelmesin!
piri fani piri fani
bugün olan tepkinin 1/10 o zamanlar yoktu.
piri fani
kimse kimsenin giyimine karışmamalı bence de.
Ama şuda bilinsin kadınların o salak salak giyimleri gözümüzü kanatıyor artık.

biri topuz yapar üstüne bi ton boya ve başı kapalı boynu açık şekilde sokağa fırlar, diğeri haya denen şeyden bi haber sadece kötü görüntü oluşturmasın diye bi kaç yeri kapatır sonra bu kavga tüm ülkeye yayılır.

Uğraştığımız şeyler üzüyor gerçekten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches