macaristan milli takımı

axit
Elenmek ile Rezil olmak arasında ince çizginin adıdır Macaristan..
Macaristan Rezil olmadı elendi!

Ölüm grubu diye tabir edilen grupta Portekiz, Fransa ve Almanya ile aynı grupta mücadele eden Macaristan, Fransa ve Almanya ile berabere kaldı, Portekiz'e 84. Dakikadan sonra mağlup oldu. 3 ekol ülkeyle kafa kafaya mücadele ettiler ezilmediler.

Üstelik turnuvaya katılırken prim almadılar, turnuva maçları için prim sözü almadılar.. Ülkeleri için ülke insanını mutlu etmek için yürekten ve ciğerden oynadılar. Üstelik vatan edebiyatına sığınmadan " vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" düsturunu şiar edindiler.

Naylon milliyetçiliğe sığınmadan Görevlerini en iyi şekilde yaptılar.
Darısı başımıza.. bir gün Ülkemizi temsil eden futbolcular ülkemizin Milli takımında oynarken prime ihtiyaç duymadan ülkemiz için oynamasını ümit ediyoruz.



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches