memur sözlük

imschrolled
olabildiğince insanları kırmadan, aile ortamını koruyarak büyümesi gereken sözlüğümüz. burası herkesin dal dal inşa ettiği bir yuva. bir kısmımız öğretmen sözlükten geldik ama çok sevdik burayı.

ben de sık hata yapıyorum bazı konularda. bazen fikirler&duygular baskın geliyor ama ne olursa olsun kimseyi kırmayalım. kurallara aykırı bir durum varsa çok fazla rencide etmeden uygulansın. hep birlikte birbirimize sahip çıkalım, her zaman olduğu gibi. bilgilendiğimiz ve eğlendiğimiz kadar, dostluklar kazandığımız bir yer burası, öyle de kalsın.

bir şekilde kimseyi ya da bir yanlışı savunmadığımı belirterek ve yanlış anlaşılmayacağımı ümit ederek fikrimi belirtmek istedim. zaten insanlar dışarı da birbirini her türlü kırıyor&zarar veriyor. biz farklı olduğumuzu gösterelim. daha naif ve suhulet içerisinde problemlerimizi çözelim. burayı bir cennet yapalım arkadaşlar/abiler/ablalar.

sevgiler her bir yazarımıza.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches