merkez bankası 2021 enflasyon beklentisini

axit
Maliye Bakanımız 2021 enflasyon tahminini % 9.4 olarak açıklamış... Ekonomide çığır açtık... Enflasyonun tanımını ve enflasyonla ilgili bütün teorileri yerle bir ettik.
Dünyada her şeyin fiyatı iki katına çıktığı halde enflasyonu düşürebilen tek ülkeyiz.
Ne de olsa Boğaz'ı nasıl kapatacağız diye düşünen sadrazama parmağını haritanın üzerine koyup “işte ben kapattım” diyen dahi paşaların ahfadıyız..

haber ntv:

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, 2021 yılının ilk Enflasyon Raporu'nu açıkladı. Bir önceki raporda yüzde 9,4 olarak öngörülen 2021 yıl sonu enflasyon beklentisinde bir değişikliğe gidilmedi. Ağbal, sunumunda piyasaların merakla beklediği faiz ve para politikasına ilişkin mesajında ise sıkı duruşun devam edeceğini paylaştı. "Faiz indirimlerine dönük bir gündemin konuşulmasının henüz çok erken olduğunu değerlendiriyoruz.

Tüm faktörler belli noktaya gelene kadar sıkı para politikası devam edecek" şeklinde konuştu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches