özel üniversite mezunu avukat

cayisallama
tanıdığım biri var. Hatta yakınen tanıdığım biri. Öğrencilik zamanında beraber kaldığım bir arkadaşım.
İstanbul kültür üniverstesine gidiyordu. O zamanlar belli bir dilimin içine girmeye de gerek yok. Bastırıp parayı okuyabiliyordun.

bu arkadaşa bakışım pek iyi değildi. Zaten devlet üniverstesinde okuyup, iyi bir puanla güzel bir üniverste kazanan benim gibi insanların o yaşlardaki koplekslerinden biri bu tarz insanları hor görmekti.

O çocuk üniverste hayatı boyunca kendini çok geliştirdi. Biz yatarken, gezip eğlenirken o sınavlarına harıl harıl çalışırdı. Azmine hayran kalıyordum.

sonra mezun oldu. Şu ara avukatlık mı yapıyor sunuculuk mu pek anlamış değilim. Televizyonda adam. Sürekli hukuki konularda görüşüne başvuruyorlar. Bu adam halen otuz yaşına varmamış bir adam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches