suudi iş adamının ivanka trump'ı istemesi

bobiler
Donald Trump'ın evli ve iki çocuklu kızı Ivanka Trump, Suudi iş adamı tarafından istendi. Babasına Suudi Arabistan ziyareti sırasında eşilik eden Ivanka Trump'ı çok beğenen bir Suudi iş adamı internette yayınladığı videoyla Ivanka'yı babası Donald Trump'tan istedi.

Milliyet'te yer alan habere göre; iş adamı videoda 'Ben Bedir Fehd ABDullah. Kral Selman'dan Donald Trump'ın kızı Ivanka'yı Allah'ın izni ve Peygamber'in kavliyle bana istemesini talep ediyorum' diyor.

tık tık
aberi
bu nasıl zihniyettir bilemedim.
lan türkiyeden birine yapmış olsaydı gidip gebertip gelirlerdi.

hayasız insanlar.
axit
Trump'un kızının cilveli bir gülüşüne kapılıp, kurmuş olduğu vakfa yüz milyon dolar bağış sözü veren Suudi kral ve avaneleri, açlıktan ölen Müslümanlar için oturmaktan yosun bağlamış mübarek! kıçlarınızı ne zaman hareket ettirmeyi düşünüyorsunuz? Suriye sokaklarında bayat ekmeği "yarın da yerim" düşüncesi ile taşın altına saklayan çocuklara verebilecek hesabınız var mı? Allaha inanan coğrafyalar kan gölüne döndürülmüş halde iken, Allahın size verdiği nimetlerden, imkanlardan yine Allaha düşman olanları faydalandırıyorsunuz ya, işte bu gayretullaha dokunur..Alttan soğutmalı kumsallarda gezip, bilmem kaçıncı kadını eş olarak almanın peşine düşeceğinize, Alem-i İslama bir yararınız olur mu bunu dert edinseniz birazda..Allahım Türkiyemize zeval vermesin..
abuzeroklava
Ülkeleri terör sopasıyla güdüyorlar... Milli devlet refleksi göstererek AB'den çıkan, globalci baronlara egemenliğini devretmeme kararlığı gösteren İngiltere yeniden raya sokulmak isteniyor. Holland döneminde benzeri refleksler gösteren Fransa'yı bu yöntemle teslim aldılar, Rothshilld'in memurunu CB seçtirdiler. İngiltere başbakanı T.May, bu globalci çeteye karşı açık mesajlar vermiş, hatta ilk ziyaretlerinden birini Türkiye'ye yapmıştı. Trump ile aynı cephede duruyor. Globalci baronlara karşı, devletlerin milli gücünün korunması gerektiğini savunan bir cephe bu... Baronların Dünyayı teslim almalarının önündeki tek engel şimdilik bu anlayışın güçlenmesinde... İngiltereye geçmiş olsun.
angarali
İslam'a baktığında terör, şiddet, dehşet ve yıkım görenler,
Bize göre ya bakan kör! Ya da bakmayan kötürümdür!
Türk şiddet değil tarihe şan bırakmış bir şuurdur!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches