türkiye ampute milli futbol takımı

imschrolled
avrupa şampiyonasında rusya'yı 2-1 yenerek yarı finale yükselen takım. olaylı bir maçın ardından bu maçı kazanmayı başardılar.

rus tarafının teknik adamı maçta verilen bir penaltı yüzünden takımı sahadan çekmek istedi ama bir şekilde geri döndü ve penaltı gole çevrildi bu arada. (net penaltı.)

ayrıca kırmızı kart gören rus oyuncu hakemi düşürdü ve hakem de maçı bitirdi. kısacası, rus takımı zirve seviyede çirkefleşti ve buna rağmen türk milli takımı duruşunu hiç bozmadan maçı kazandı. helal olsun.
imschrolled
avrupa şampiyonu milli takım. beşiktaş'ın stadı açması unutulmazlardan olacak. final maçında hiç gol yememiş ingiltere'yi 2-1 yendiler. helal olsun, tebrikler.
piri fani
Onurumuz gururumuzsunuz. Helal hoş olsun.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Milli Takımımıza şampiyonluğu getiren golleri 25. dakikada Ömer Güleryüz ve 50+2. dakikada Osman Çakmak kaydetti.
axit
Bugün İngiltere'yi 2-1 yenen milli takımımız Avrupa şampiyonu oldu. İzlanda'ya 3-0 yenilen Ampute (Engelli) milli takımımızın da canı sağolsun!! Ve bir kez daha tarih bize gösterdi ki; bu vatana bu vatan için bir şeylerini feda etmemiş kimseden fayda yoktur. Arda,Burak, Caner.. siz primlerinizden vazgeçemezken mayına basıp ayağını koparan Osman Çakmak'ın attığı gole bir bakın, hanginiz sağlam ayakla vurabilir o topa öyle, Ömer'in yaptığı gol vuruşuna bir bak Ozan Tufan. Barış, Barış, adamın ayağı yok vole vuruyor!! Adamlar gözyaşı döktüler, o ne samimi ağlayıştır, birisi sakat olduğunu unuttu koltuk değneğini atıp koşmaya çalışıyor maç sonu. Gururlanmamak,ağlamamak elde değil, helal olsun taraftarda hınca hınç doldurdu stadı.. Utanın para, sefa ve israf içinde yüzen, eli ayağı olan ama kanı olmayan futbolcular..




malayani
Türkiye 2-1 İngiltere | Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı şampiyon oldu. Maçın geniş özeti.

1
abuzeroklava abuzeroklava
resmen duygulandım. İzlediğim en keyifli maçtı.
abuzeroklava
Maşallahlar gerçek millî takımımıza... Göğsümüzü kabarttılar. Meselenin para ve hava değil ruh ve samimiyet olduğunu gösterdiler. Bütün bu takımın bir yıllık maliyeti, Fatih Terim'in bir aylık maaşından kesinlikle çok daha azdır.
Türkiye, üç büyüklerdeki eşeklere anca para versin. Yesinler. Araba alsınlar, kadın ve kumar peşinde dolaşsınlar. Yaptıkları spor üstüne bir gün bile düşünmesinler. Velev ki sporu bıraktıktan sonra olsun, içlerinden bir tane bu ülkede spor üzerine düşünen, yazan, bir yenilik, bir araştırma ortaya koyan insan çıkmış mı? Şu Dünyada tek bir düzgün cümle bile kuramadan, boş gözlerle etrafa bakan mal futbolcu tipi artık de sıkmaya başladı... Bunlara özenen gençler de böyle oluyor. Bu halin sebebi, maalesef Türk futbolunda adam kayırma, torpil ve adam harcamanın çok yaygın olması. Her sektörden daha fazla. Futbol kulüpleri bazı iş adamları için para aklama kapısı olmuş.
ccc
Siz en iyisine layıksınız. Bırakın 'hatalı üretimi'bilakis Size 'özel yapım' ayakkabı üretmeliler !Yokluktan şampiyonluğa...Örnek alsınlar..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches