uyap avukat portalından evrak gönderme

cayisallama
Avukatların hayatlarını kurtaran programların başında uyap editör ve e devletten girilen yada direk avukat portalından girilen uyap programı vardır. Google chrome, internet explorer, mozilla firefox, opera mini gibi gibi tarayıcılardan bu sisteme girmeye çalışıldığında bazen ciddi ölçüde problem yaşanabiliyor. Adalet bakanlığının javanın yeni sürümünü ödemediği için ve bu javalar içerisinden bir tanesini ödediğinden kaynaklıymış bu durum.

Uyap programına giremiyorum, uyaptan evrak gönderemiyorum, uyap açılmıyor, uyapa nereden gireceğim gibi sıkıntılarınız var ise bu sizin bilgisayarınızdan kaynaklanmıyor büyük ölçüde tabi sizeden de kaynaklanabilir. Eğer turktrust sitesinden ya da diğer sitelerden uygun şekilde indirirseniz bütün programları ve kurarsanız ve çalışmazsa bu tarayıcıdan kaynaklıdır. Yapmanız gereken ve hayat kurtaran tüyoyu veriyorum.

Giriyorsunuz google amcaya maxthon tarayıcı diyorsunuz karşınıza maxthon bulut tarayıcı çıkıyor onu kendi sitesinden yüklüyorsunuz yükledikten sonra uyap avukat portalına sorunsuz şekilde giriyorsunuz. http://tr.maxthon.com/ tarayıcının linki.

Uyapa giremezseniz icra dairelerinde, mahkemelerde evrak göndermek için uğaşıp durusunuz. E imzalı olarak uyap editör programında hazırladığınız talepleri buradan gönderebilir posta masrafından ve en önemlisi kayıp zamandan büyük ölçüde kurtulabilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches