yavuz polatoğlu

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

Yavuz Polatoğlu 1971 yılı Kars doğumlu,evli ve üç çocuk babasıdır.
İlk ve orta okul eğitimini Kars'da tamamlamıştır. 1986 da İstanbul'a geldi ve inşaat işlerinde çalışmaya başladı, 1987-1998 yılları arasında taşeronluk yaptı.

1998 yılında müteahhitlik yapmaya başladı. 2003 yılında Yuvam İnşaat LTD şirketinin kurucusu ve ortağı olarak markalı konut proje üretimine imza attı.

2006 yılında AKRO YAPI A.Ş nin kurucusu ve ortağı olarak inşaat faliyetlerini sürdürdü. 2007'de İVME YAPI LTD şirketini kurucusu ve ortağı olarak inşaat sektöründe hizmet etmeye devam etti.

2010 yılında TEKİZ A.Ş nin kurucusu ve ortağı oldu 2016 da ŞAH YAPI LTD şirketinin kurucusu ve orağı olarak bir çok markalı konut projesine imza atmıştır.

Yavuz Polatoğlu Kars-Ardahan-Iğdır sanayiciler ve işadamları derneğinde yönetim kurulu üyesidir.

https://twitter.com/polatoglu_yavuz

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches