yaz tatili planları

melankomik
tatil moduna mı geçsek başlığı ? (^^)
şurda okulların kapanmasına 1 hafta , seminerlerin bitmesine 2 hafta toplamda 3 hafta kaldı. yaz tatilimiz uzun. (!) memlekete gittik, hasret giderdik sonrası ?
kıyıya gelin , ege 'ye gelin, akdeniz 'e gidin, doğu karadeniz'e çıkın, nevşehir 'i görün. nereye giderseniz gidin ama turizme can verin. (^^)
melankomik
plan çok , önemli olan gerçekleştirebilmekte. bir de evde oturmak var tabi. !! öncelikle marmaris kıyıları. sonra bir denizli. ufacık bir istanbul. olsa ne güzel olur. keşke hepsi benim olsa. (^^)
superisi
Tatilde özellikle arkadaşlarımızla piknik yerlerine gitmeye bayılırız. Kimisi top oynar, kimisi ip atlar, kimisi film izler. Kısacası güzel kafa dağıtıyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches