yılmaz özdemir

issiz adam
Deva Partisi İl yönetim kurulu üyesi.

1972 Kastamonu / Bozkurt doğumludur. Beykoz'da ikamet etmektedir.

Bilgisayar Mühendisi olan Özdemir, İşletme Ekonomisi ve Stratejik Pazarlama Yönetimi alanında yüksek lisans yapmıştır.

Bazı özel üniversiteler ile “Dünyada Geleceğin Teknolojisi Alternatif Enerji” projeleri geliştirmekte olup, teknik meslek liselerine, ana sanayiye ara eleman yetiştirme konusunda da destek brifingleri vermektedir.

İSO ve İTO Meslek Grubu üyeliği bulunmakla birlikte çeşitli STK'larda başkan ve yönetici olarak görev yapmış ve yapmaktadır. Bazı “İnovasyon ve Teknoloji” OSB'lerinde de Kurucu Müteşebbis Heyet Üyeliği görevlerine devam eden Özdemir'in siyasi hayatı Refah Partisi ile başlamış olup, 2002'de Ak Parti ile devam etmiştir. Partinin ilçe teşkilatlarında yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Beykoz Belediyesi'nde (2014-2019) Meclis Üyeliği yapmıştır. Beşiktaş JK Kongre üyesi olan ve çeşitli dergilerde ve yerel basında güncel konuların yanı sıra Sanayi, Teknoloji ve Bilim alanlarında da yazılar yazmaktadır.

Sanayici olan Yılmaz Özdemir, Özdemir Model ve Özdemir Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanıdır. Orta derecede İngilizce bilen Özdemir evli, Muhammet Burak ve Sakine Rumeysa adında iki çocuk babasıdır.

https://twitter.com/ylmazozdemr

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches