15 temmuz 2016 linç edilen askerler

imschrolled
yüreğin kaldırmadığı anlar, durumlar. Allah'ım sen yardım et, def et dini pisliklerine alet edenleri.

ya sen nasıl müslümansın da bir askeri şehit ediyorsun?

görsele tıklayın. bir alıntı yapıyorum.
http://i.hizliresim.com/o7413b.jpg
elfirâşetüzzerka
amaçları buydu. teröre yaptıramadıklarını kendi vatandaşlarına yaptırdılar. dün şehidimize ağlarken bugün kendileri askeri şehit ediyorlar. yahu teslim olmuş adamdan sen daha ne istiyorsun. gidip elebaşlarına yap ne yapacaksan. allah insanlığımızı zıvanadan çıkarmasın
zinzal
kendi kolluk kuvvetlerinin görevini yapmadığı durumda insanların fırsattan istifade ederek, birbirilerine zarar verdiği olaydır. Bi kişinin öldürülmesi ve bunun bir sivil tarafından yapılması insanların midelerini bulandırıyor keşke sivil halka kalmadan her şey düzenlenebilseydi.
gercektosunpasa
Akşam: 'yaptığınız yanlış, vazgeçin' diyen sivil halka silah sıkan askerler ve sabahta teslim olmuş savunmasız masum erleri linç edenler bu asil milletin evladına yakışan davranışı sergilememişlerdir! Olaylara tek taraflı bakmak ihanetin ta kendisidir!
gercektosunpasa
Bunu yapan kişilerin de ayrıca tutuklanması ve bir daha gün yüzü görmemesi gerekiyor. fırsattan istifade insan canı alan caniler. Etkisiz hale getirisiniz ve bırakırsınız bu nedir? Adam kanlar içerisinde yerde bi tane daha vurayım diyor oro. evladı.

--- (gbkz: +18 ) ---
https://twitter.com/UlviYaman/status/754266911718772739

--- (gbkz: +18) ---
abuzeroklava
Öncelikle halk cahil. Ne bekliyordunuz. Siz millete karşı silah doğrultacaksınız, millete silah sıkacaksınız sonra neden linç edildik diyeceksiniz. Sokağa çıkmadığınız için bu söz ağır gelebilir şuan size. Çıkıp yaşayıp ondan sonra neden linç ettiniz diye soraydınız?

Bu olayın içerisinde olan rütbelilerin hiç bir bahanesi olamaz bilemiyordum diye. Ancak erlerin olabilir ki erler tatbikat var diye götürülmüş. Bu kişiler zaten halkın tepkisi ile silah bırakan kişiler. Şuana kadar yapılan açıklamada silah bıraktı diye iki mehmetçiğin rütbeli olan hain bir asker tarafından vurulduğu açıklandı.

Bu adamlar asker değil. Tekrardan hatırlatmak isterim bu kişiler mehmetçik değil hans ta değil bu kişiler içimizde ki hainler. Şu noktada sizinle buluşabilirim belki; hayır neden sivil insanlar katliamda bulunuyor? Kolluk kuvvetleri yapsın diye. Burada haklısınız ancak dün devlet yoktu farkında mıydınız? Dün polis yoktu ve allaha emanet geçirdik geceyi. SAdece ve sadece halk vardı.


yukarıda paylaşılan video ve buna benzer yapılan canilikler yargı tarafından takip edilmeli ve yapanların yine en ağır şekilde (planlayarak, kasten adam öldürmekten) yargılanmaları gerekiyor.
kultabisi
@9 paylaştığınız iki fotoğrafı dikkatle incelerseniz, trafik kazası haberindekinin photoshoplu olduğunu farkedebilirsiniz. kafa kesilme haberindeki orijinal fotoğrafın arka planında yarısı görünen türk bayrağı, trafik kazası haberinde silinmiş. ayrıca, bu haberi burada paylaşmadan önce internette araştırmış olsaydınız, trafik kazası haberinin orijinalinde herhangi bir fotoğraf kullanılmadığını da görebilirdiniz.
askerin kafası gerçekten kesildi mi bilmiyorum ancak, bu fotoğrafın trafik kazası haberine ait olmadığı çok açık.
elfirâşetüzzerka
trafik kazasının olduğu tarihe baktım evet sayfa da haber var ama resim yok. ama askerleri katlediyorlar diye haber yaparak gündemi değiştirmeye çalışanların amacı belli.
@8 deki haberi araştırdım ama. adama iftira atmışlar resmen. http://m.yeniakit.com.tr/haber/askerin-bogazini-kestiler-haberleri-ellerinde-patladi-194670.html işin ucu davalık olmaya falan varıyor. hassas bir dönemden geçiyoruz. insanların birbirlerine karşı dikkatli olması, sağduyulu olmaları gerek. yoksa darbecilerin ellerine istedikleri kozu kendimiz vermiş oluruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches