cumhuriyet gazetesinin tesettürlü kaymakam haberi

spazmoldum
gazetenin bu haber için attığı başlık şu: '' başörtülü kaymakam ilk gafta gecikmedi ''

neymiş gafı onu da aktaralım:

neslihan Kısa, Dünya Kadınlar Günü mesajında, “Kadın hayatın içerisinde erkeğin yardımcısı, arkadaşı, eşidir” dedi.

çok büyük bir gaf işlemiş .. haberi dikkatle okudum acaba gözümden kaçan bir gafı daha var mı diye .. yokmuş ilk gafı bu kadarmış ..

önümüzdeki günlerde cumhuriyet gazetesinden, hangi gafları yaptığını nasıl olsa öğreniriz ..
[http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/496974/Basortulu_kaymakam_ilk_gafta_gecikmedi.html haber için tıklayınız ]
elfirâşetüzzerka
Gafı bulan varsa bana da bildirsin, (u::D)
Zamanında yüzlerine tükürdükleri başörtülülerin üniversitelere girmesinden, doktor öğretmen mimar olmasından, firstlady olmasından hatta ve hatta milletvekili olmasından sonra bir de kaymakam olmasından rahatsız olan zihniyet kuduruyor. bizler ise gülüp geçiyoruz.
Dur daha bu başlangıç, (gbkz:emsey hastanesi) gibi hastaneler artacak üniversiteler hep şeriate göre egitim verecek. Ebucehilin torunları kudururken (gbkz:Allah nurunu tamamlayacak) (u:inşâAllah)
Az kaldı (gbkz:Hedef 2023)
kultabisi
bir kadın, hayatın içerisinde kendisini erkeğin yardımcısı olarak görüyorsa, bu durum sıkıntılıdır. zira bunu beyan eden kişi kaymakamlık makamını işgal etmektedir. bulunduğu yerleşim yerindeki en yetkili mülki amirdir. kararlar almak, emirler vermek üzere o makama layık görülmüştür. tabii, kendisi bunu yapmak için, kendini bu konuda yetkin görmeyip, etrafındaki ya da hayatındaki erkeklere yardımcılık yapmaya niyetliyse o başka.
bu durum bana cemaatlerdeki imamlık mertebesini hatırlattı. bu durumu, yandaş medyada görmüş ve şaşırmıştım. çünkü, habere göre, kişilerin sosyal pozisyonları ne olursa olsun, bağlı oldukları bir imam vardı ve emirleri ondan alıyorlardı. misal, bir rektör, bağlı olduğu imamın (diyelim ki aynı üniversitede yrd. doç.) emirlerini gocunmadan yerine getirmekle mükellefti.
yine benzer bir durum pkk'nın yapılanmasında da vardı. geçmişte, diyarbakır büyükşehir belediye başkanlığı yapmış olan osman baydemir'in, yaptığı bazı açıklamalar nedeniyle, yine aynı belediyede işçi olan ama pkk yapılanmasında kendisinden daha yetkili olan birine ifade verdiğini mit'in kayıtlarından öğrenmiştik.
işte, bana göre, kaymakam hanımın, 'kadın erkeğin yardımcısıdır.' açıklamasını da ben bu durumlara benzetiyorum.
cayisallama
Cumhuriyet gazetesi işte. Muhalif olayım diye yüzüne gözüne bulaştırmış yine haberi. O da bitişik olacaktı sayın kaymakam hanım. Ya çok ayıp da yı ayrı yazmış. Tarzında bir haber.

Not: kaymakam hanımın kadın erkeğin yardımcısıdır sözü iş hayatında geçerli değil doğal olarak, gelin beni everin herif kaymakam olsun ben de yardımcısı olayım diye bir şey söylememiştir. Kafasında ki ve islam da geçen durumu söylemiştir. Kadın erkeğin yardımcısıdır. Erkekte kadının yardımcısıdır birbirilerinin eşidir.

Yapılanma olayına gelirsek türkiyede ki hiyaraşik durum cemaatin hiyeraşisinden de pkk nın yapılanmasından da daha vahim bir durumdadır zaten. En çok emri alacağı yer üst amiri validen çok siyasi yetkililerdir.
kuntakinte
Mini etekle gezen kadın kadar, eşofman ile gezen kadın kadar, saçını boyatan kadın kadar tesettürlü gezen kadın da özgürdür.

Bu tür haberler, olaylar çok basit kalıyor.
abuzeroklava
kız oldukça zarif ve güzelmiş. Çekemiyorlar sanırım. Anten vardı eskilerde hala duruyorsa gazete, uydudan antene geçse iyi olur.
spazmoldum
yeni başlık açmaya üşendim .. adamlar ne güzel çarpıtıyorlar .. videoyu bile ..

bu haberi paylaşıp aşka gelen de bir tanıdık .. üstelik ldp li olduğunu her fırsatta dile getiren, okumuş yazmış çoluk çocuk yetiştirmiş bir iş kadını bunu paylaşıyor ..

bunlar ak parti ye olan düşmanlıklarını bu videoları paylaşarak ve altına da işte başlıktaki gibi yorumlar atarak diri tutuyor .. ne diyeyim .. videoyu izlese idi herhalde böyle saçma bir başlık atılmasını yadırgardı ..

( haberin adresihttp://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/521697/Kilis_te_17_kisi_oldu__Cumhurbaskanligi_Sozcusu__ISiD_roketleri_yanlislikla_atilmis_olabilir__dedi.html )

not: haberin içinde videoda var .. bu videoya atılan başlık ise şu: Kilis'te 17 kişi öldü, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü 'IŞİD roketleri yanlışlıkla atılmış olabilir' dedi ..

insafınız kurusun ..
ekonomidanismani
Erkek ile kadın eşler bir ayakkabının sağ ve sol kısmı gibidir. Her ikisi de eşittir çünkü sağ ve sol ayaklar aynı ebattadır. Fakat sağ ayakkabı sol ayağa, sol ayakkabı ise sağ ayağa uymaz. Demem o ki, kadın ile erkek bir arada olmalıdır. Karşı karşıya getirirseniz aileler dağılır. Kargaşadan öteye gidilmez. Kadınlar erkeklerin Veli nimetidir. Kadın olmazsa erkek, erkek olmazsa da kadın yalnız kalır. Önemli olan birleşmek ve bu birlikteliği ağız tadıyla sürdürmektedir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches