darbe hakkında paylaşım yapmayan insan

elfirâşetüzzerka
darbe hakkında sosyal medyadan, yazdığı herhangi bi platformdan, darbe teşebbüsü hakkında en ufak bi paylaşım dahi yapmayan insandır. sorsan, bın sıyasıtlı ılgılınmıyırım cınım derler, ama tüm özel anlarını sürekli oralardan paylaşırlar. bi kere bu siyaset değil vatan meselesi. sen, 16 temmuzda sosyal hesabından kocişinle qayfe geyff, bugün ooluşumla parka gittik şeklinde paylaşımlar yapamazsın. çocuğuna ördüğün dantelli yeleği kızlaar, güzel olmuş muu diye paylaşamazsın. darbe olsaydı yapabiliyor muydun bakalım o qeyyf leri. bi de oyun istekleri geliyor ki, deli oluyorum. klavye kahramanlığının lüzümu yok diye düşünülebilir, herkes kendi vatan sevgisini kendi içinde yaşasın diye düşünen olabilir. olamaz kardeşim. sabah gözümüzü açar açmaz ilk baktığımız, uyumadan önce en son baktığımız sosyal medyadan, görüşünle alakalı fikir beyan etmek, safını belli etmek zorundasın. köy yanarken deli saçını tarar hesabı, ben öfke doluyken sen otla böcükle zaman geçiremezsin.
paranoyaya bağladım belki ama, burası da bi sosyal platform olduğu için özellikle bu konu hakkında tek kelime fikir beyan etmeyen herkesten fetöcü mü acaba diye şüphe duyuyorum. herkesten!
spazmoldum
ben bu durumdaki kişileri arkadaşlık listemden çıkarmaya başladım .. hatta twitter dan gelen takipçileri de bu kıstasa göre takip edip etmeme pozisyonundayım ..

zira ülkenin geçtiği bu durumda bu konu hakkında lafı olmayan insan benim arkadaşım olamaz ..
melankomik
söz konusu ünlüler topa tutuluyor: (bkz: kıvanç tatlıtuğ )
paylaşım yapmak zorunda mı, zorunda mıyım hayır!!!
her olayı paylaşıyor muyum hayır!
bu darbeyi desteklediğimi ya da desteklemediğimi gösterir mi hayır !
o zaman bu linç niye?
hani klavye kahramanlığıydı bunlar??? demek ki neymiş değilmiş. ülkemi seviyorum, kim olursa olsun bölmeye çalışmasın, darbeyi yapana da yaptırana lanet ediyorum ama kıldığım namazı, tuttuğum orucu nasıl paylaşmıyorsam, yaptığım yardımı nasıl fotoğraflamıyorsam, yediğim yemeği nasıl yayınlamıyorsam vatan sevgimi de yayınlamak zorunda değilim. !!!
elfirâşetüzzerka
sosyal medya da her şeyi paylaşmam ama bu mesele başka. paylaşılmasını istediğimiz şey, darbe teşebbüsü karşısındaki duruştur. vatan sevgisi değil! namazı, orucu, yardımı paylaşmamız gereken merci Allah katıdır. insanları alakadar etmez zaten. ama bu ihanet konusunda, halkın tek yürek olduğu şu zamanda fikrimizi belirtmek durumundayız. kalpten geçeni allah biliyor ama ben bilemem. herkesin birbirinden şüphelendiği şu zamanda insanların kalplerine bakmıyorlar
cayisallama
darbe hakkında paylaşım yapmıyorum. Yapanları da anlamaya çalışıyorum sadece.

İlk darbeyi hissettiğimde 15 temmuz 22:30 gibi sonucu ne olursa olsun (darbe olsun ya da olmasın) ben bu rezalete karşıyım anlamında ''Allah bu milleti korusun. Ümmet,devlet,millet'' diye yazmıştım. Sonrasını felaket bir kaygı düzeyinde takip ettim.

Bu gün için ise şu boyutta durum. Herkes aman şunu yaptılar, aman şu şöyle oldu, bu böyle oldu.Bunu otobüste, cafede, yolda, cami bahçesinde hemen hemen her yerde dile getiriyor. BEn bu tarz konuların kahve muhabbetine dönüşmesinden oldukça rahatsızım. Tamam bi fikriniz var, bu fikrinizi de dile getirmeniz de güzel ancak bi yerde dursun bu artık.

Geçenlerde gezi olayları ile mukayese edenler bile vardı. Bu dönemde ses çıkarmayanlar otomatik olarak gülenci olup çıktı. Olayı ciddi anlamda karıştırıyorlar. Zulüm dönemi değil şu an. Her şey normale dönmüş durumda.

Ayrıca bu paylaşımı yapan insanların çoğu zaten gülenci değil miydi? Şimdi beni de orada görmesinler sabah akşam facebooktan bildirim alıp duruyorum. Diğer taraftan koyu ak partili gençler birden ülkücü olup çıktılar.

Şahsi olarak bu konularla ilgili bende konuşmak isterim ancak en azından az daha zaman geçmesi lazım. Her şey su üstüne çıkması lazım.

Artık darbe hakkında konuşmaktan ziyade bu darbeyi yaptıran kişiler ve bu kişileri bu kadar büyük bir topluluk haline getiren siyasi erk konuşulmalı. Kamuya bi ton haram yiyici yerleştirilikten yumulan gözler konuşulmalı.
elfirâşetüzzerka
#21964 yazdığım gönderideki eklentide açılmadı, konusuna ekliyorum. -resim ve link sorunlarının düzeltileceği yok- /gorseller/yukle/images/dadhjh.png geçmiş mi darbe tehlikesi? insanların sürekli bunu konuşup tetikte olmasına gerek yok muymuş? hayat normale mi dönmüş? sokaklarda bekleyen vatandaşlar da normal hayat yaşıyor evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches