ihsan yüce

zinzal
türk sinemasında başlık parası isteyen şabana kızı bir türlü vermeyen karakter olarak kalmış aklımızda. Kıymetli bir adamdır.
malayani
125'i aşkın filmde oynamış olan Yüce'nin resim ve heykel çalışmaları da bulunmaktadır. Şiirlerinin ise çoğu yayımlanmamıştır; en ünlü şiiri Ekmek Şarap Sen ve Ben'dir. 1991 yılında, ölümünün ardından Karacaahmet mezarlığına defnedilmiştir.

tık tık
gercektosunpasa
kibar feyzo filminde gülo'un babası. Çoğu filmde de başlık parasını isteyen kişi. Bıyıkları görüşü ile birebir. Sureti sireti yansıtanlardan.
angarali
üniversite mezunu,bir çok filme direk katkısı olan, yeşilçam entellektüeli ,kıymeti asla bilinmemiş ihsan yuce'nin dislerini dahi yaptiracak kadar parasi olmamasidir, bu adam kazara birakin amerikayi polonya da macaristan da bile yasasaydi bir eli yagda bir eli bal da kaymak ta olurdu,tipki yardimci roller de gordugumuz tum diger kiymetli sinema sanatcilarimiz gibi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches