elif doğan türkmen

abuzeroklava
CHP milletvekili.

Telefon faturası ile anılacak bundan böyle. Erkek olsaydı aradığı yer ile ilgili tahminde bulunmakta zorlanmazdım ama kadın.
gercektosunpasa
Siz CHP'li vekilin 2016'ya ait 1 yıllık iletişim faturasının 1 milyon 200 bin TL (eski hesapla 1 trilyon 200 milyar) olmasına mı takıldınız? Sayın vekilin 2017 yılının ilk 20 günlük iletişim faturası 750 bin TL olmuş bile..
Bir de bir yılda meclis bütçesinden makam aracıyla 500.000 km yol alan vekil varmış. Günlük ortalama 1.370 km nasıl gidilir? Belli ki bu plaka üzerinden yedi sülalesine yakıt almıştır.
Şu tüysüz yetime haber verin, herkes onun hakkını yiyor. .
cayisallama
çok yüklenmemek lazım aslında. Bu ve buna benzer bi ton vekil var. Telefon faturaları bu kadar geliyorsa araç,barınma ve diğer giderleri hiç düşünmek istemiyorum.

Yüklenmemek lazım dedim ancak bu şekilde yüklenmeyelim. Hepsini topluca inceleyip öyle yükleneyim. Tamam bildiğin çalmış çırpmış ancak diğerlerini de inceleyip bir parti üzerinden bu yargıya ve ön plana çıkartmaya çalışmayalım.
misvak güzel bir karikatür paylaşmış http://i.hizliresim.com/ZMyr1k.jpg
ccc
en azından hdp liler gibi gidip pkk ya harcamamış. Yalnış tabi ancak vekil maaşı ile beslediğimiz bir sürü it var mecliste. Asıl verilmesi gereken tepki onlara olması lazım.
zinzal
başlığı açan arkadaşa bakılırsa, desteklediği kişiler hiç böyle şeyler yapmıyor. Hep kıt kanaat geçiniyorlar ya.
Yaptığı yanlıştır. Hatta partiden ihraç bile etseler iyi oldu derim. Ama önce kendinize bakın sonra millete bakın.

hırsız denilince aklıma elif doğan türkmen gelmiyor benim aklıma.
abuzeroklava
hırsız denince aklıma elif doğan türkmen geliyor. Tescilli hatta. Faturası bile var. Öde o faturayı vatandaş olarak sonra çamur at.
axit
İletişim önemli, hem de çok önemli. Bedeli mi? 1 milyon 200 bin Türk Lirası. Bir kişinin telefon faturası bu. Bir şehrin falan değil. Bir kaç gündür bekliyorum demokrat arkadaşlarım tepki gösterecek mi diye. Tık yok. Diyanet işleri başkanının aracı 322 bin Türk Lirasıydı. Hala konuşulur oysa.
Yanlış anlaşılmasın, asıl mesajım bedellerin yüksek olması değil. Bizim konulara yaklaşımımız. Biz tepkilerimizi bile kişilere ve kurumlara göre yapıyoruz. Hayata dair duruşumuz, ilkelerimiz, fikirlerimiz yok gibi.
Bir şey yanlışsa hep yanlıştır, kimin yaptığına göre değişmez. Eğer kişiler üzerinden gidersek konuşmaya hakkımızın kalmadığını düşünüyorum.
abuzeroklava
Bir vekil 13 ayda 2 trilyonluk telefon ve posta harcamasını nasıl becerir? Sadece pul yalatmak için bile adam tutması gerek. Gerçi biliriz, fırsatı ele geçirdi mi affetmemek bunların adetidir. Bu vekil, mecliste divan üyesi olduğu için iletişim harcamalarında diğer vekillerin tabi olduğu sınırlama yokmuş... Sınırlama yoksa... hakkı vardır değil mi? Doğal olarak... Bu yüzden harcamış. Görünmeyen 7. ok fırsatçılık ve talan mı... Devlet mülkünü hibeyle parti malı yapan, sonra tekrar devlete satan partiden bahsediyoruz. Hint müslümanlarının yardım parasıyla kurulan bankayı halen tepe tepe kullanan parti... 2 trilyon pul parasının lafı mı olur?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches