müjdat gezen sanat merkezi'nin kundaklanması

cayisallama
nihal osmanoğlu'na söylediği o sözlerden sonra başına bişeler geleceği belliydi. O sözler derken çirkin ifadeler, hakaretler, ahlaksızlıklardan bahsediyorum.
müjdat gezen'in söyledikleri ne kadar nahoş ve kişiliğini yansıtıyorsa müjdat gezen'e bunu yapanda bi o kadar alçak ve şerefsizdir.
Bir insanın evini, otağını yakmak nedir? Bu nasıl bir ahlak anlayışıdır.
İdeolojiniz batsın.
http://www.malayani.com/turkiye/mujdat-gezen-sanat-evi-kundaklandi/.html
abuzeroklava
iyi olmuş diyeceğim sonra ayıptır, terördür hoş görülmez diyorum. Geç hoş görülmeyi doğru bile değildir. Tez zamanda bulunup cezalandırılması gerekir yapanlarının.

Bu tarz pisliklere şiddetle değil, anladıkları dilden konuşmak (bel altı ) uygun olanıdır.

Kundaklanması olayı ile ilgili failler iyi bir dövülmeli ayrıca.
Hadi diyelim bu yobaz adamın dedikleri çok canını acıttı, yakmak doğru bir eylem midir? Bu tarz adamlara çok ağır cezalar verilmeli ki içimizde terör oluşmasın.
ccc
Dincilerle Kemalistlerin saçma sapan anlamsız kavgalarında olan Türk milletinin değerlerine oluyor. Garibim Türkler de ya ondan taraf ya da bundan taraf olmak zorunda bırakılıyor.
zinzal
birine mal edilir ve unutulur. Cezayı bir kişi alır. bir kaç sene yatar çıkar. hatta yatmaz bile. Toplumsal değişime ihtiyacımız var.
lanet olsun.
gruda
Bir sakallı, bir yangın size de tanıdık geliyor mu? On numara ve her zaman yenen gollerden biri.
Üzerinde düşünülecek konu bile değil.
(bkz: provakasyon) net
imschrolled
bir türlü sonu gelmeyen kaotik süreç içerisinde, benzer örnekleri de olan yeni bir kutuplaştırma çabası. bir olmayı sürdürmemiz şart. insanlarımız arasındaki bütün bağları koparmaya çalışıyorlar. şiddetin normalleşmesi ve günlük hayata dahil olması da ayrıca rahatsız edici bir mesele.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches