tek doğrunun olmadığı konular

imschrolled
birden çok görüşe açık, üzerinde düşünmemiz ve karşı tarafın penceresinden de bakmamız gereken tartışmalı meselelerdir.

buna yönelik açılmış başlıklar da, düşündürtme, farkındalık oluşturma, sözlüğe bir renk getirme adınadır. kimse bir düşüncenin fanatiği olduğu için yazmıyor. sadece bu da var, bunu da görelim demek maksat.

okudukça, araştırdıkça aslında bildiklerimizin ne kadar sınırlı olduğunu anlıyoruz, yavaş yavaş. zamanla da farklı bir açıdan bakıyoruz, bakmalıyız. bir düşüncenin gelişmesi ya da değişmesi yok olmak anlamına gelmiyor. tam tersine, mevcut konuyu her açıdan ele almış oluyoruz. bu da bir zenginlik.
zinzal
iki ve ya daha fazla kişinin karşılıklı hararetle tartıştığı konular. Tartışma varsa birden fazla doğru vardır.
abuzeroklava
dünya tek bir doğrunun olmadığı bir dünya. En doğruyu bulabilmek için sürekli olarak ölçmek, değerlendirmek ve yeniden planlama yapmak gerekiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches