ramizdayi

zinzal
bir yazar hoş gelmiş.

not: kendi görüşüme yakın insanların, muhalif insanların olması sözlükte ne kadar güzel bir keyif veriyor anlatamam. Ancak her şeyin aşırısı zarar.
1
ramizdayi ramizdayi
Farklılıkların olduğu bir ortam da devlet yurdunda gençliğimi geçirdim ben. :) O farklılıklar beni şuan ki, ideolojik görüşüme itti. :) bu gözler nasıl olsa devlet malı diye, klozeti kıranı da gördü, nasıl olsa devlet almak zorunda diye her öğün de yemeği çok çok fazla alıp birer kaşık yedikten sonra çöpe dökeni de gördü sayın yönetici. :) ve bunların hepsi yani yukarıda bahsettiğim olayları yapanların etnik kökenleri aynıydı.. Atsız Ata'nın yolundan gittiğim için çok mutlu ve huzurluyum. :)
elfirâşetüzzerka
Ramizdayi Nereye kayboldu diyordum. Kendi mi silmiş hesabını. Yazık onca emeğe ya. Nasıl kıydın o entrylere. O yemek tariflerine.
Bir kaç saat yoktum olanlara bak ya. Üzüldüm şimdi. Sözlüğe nazar mı değdi yoksam ki
bobiler
ben yazdıklarının bir çoğunu beğeniyordum. bu gün aralarında geçen tartışmayı da harfi harfine okudum. Ben uçurulan ve çaylak yapılan yazarların geri gelmesi taraftarıyım.

Her insan yazdığında özgürdür. o yorumların silinmesini de yanlış buluyorum. Tartışan o iki insan belki o yorumları şimdi okusa daha farklı düşüneceklerdi. Tartışmazsak doğru yolu nasıl bulacağız.

sözlükten uçurulacak biri varsa oda tartışmayı bilmeyen yazardır.
4
karakedisi karakedisi
Konuya hakim olan da sensin o zaman. Ne oldu? Ayrıca evet silme olayına bende karşıyım.
bobiler bobiler
aralarında tartıştılar. tartışma biraz sertleşti. sinirlerini alamayınca polis müdahalede bulundu. halbu ki polis gelmese onlar şimdi arkadaş bile olabilirlerdi.
karakedisi karakedisi
Pff kötü olmuş 😑
bobiler bobiler
yarın gelecek. Önemli olan diğer yazarın da yarın gelmesi.
issiz adam
memur sözlüğü göl olmaktan nehir olmaya sürüklemiş yazardı. okuyordum kendisini. İlk önce gidiyorum dedi geri geldi, sonra entryleri sildi gitti sonra yine geri geldi hemde aynı isimle sonra uzaklaştırıldı.

bu demek oluyor ki yine gelebilir. Gelsin bence de. neden gelsin diyorum çünkü arada sevmediğim entryleri olsa da silah paylaşımı gibi, sözlüğü monotonluktan çıkarıyordu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches