her gün bir kurgu terimi

imschrolled
herkesin katılımına açık başlıktır. sinemanın, videonun, müziğin ve daha birçok sanatın en temel öğelerinden biri olan kurgu üzerine düşündüren ve bilgileri listeleyen kategoridir.

- sekans: kurgu programlarının değişmeyen arayüz elemanıdır. zaman çizgisi üzerinde (timeline) proje dosyasının, video ve ses kanallarının, materyallerin (ripple) sıralanması, kesilmesi için kullanılır. aynı zamanda filmin anlamlı ilk büyük parçasıdır. çekim, plan, sekans. bunun yanında videoyu çıkış (export, render, encode) almak için kullanılır. Bu nedenle proje dosyasının en değerli parçasıdır. Projeyi açarken gerekli video ayarları, çözünürlük, kare sayısı, görüntü taraması (progressive/interlaced) ve kanalları (track) belirlerken kullanılır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches