ibrahim kalın

cayisallama
Ben bu adamın akademik anlamda baya bi kariyeri olduğundan haberdardım. Hatta kitapları falan da var bildiğim kadaryıla. Ancak bağlama olayı bendeki saygısını katladı. Sesi de gayet güzelmiş. Hatta bi youtube kanalı da varmış.
yukarıda olanların hepsi vasıfsız değilmiş diye ümitlendirdi beni.

Bu bağlama çalışı ve sesi https://www.youtube.com/watch?v=pX2IE0yyNT4
Bu kanalı. Kızının adına kurmuş sanırım. https://www.youtube.com/user/rumeysakalin
Plastantia
nedendir bilmiyorum ama adamı televizyonlarda ilk gördüğüm de bir arap devletinin başkanı falan sanmıştım. sonraları ise televizyonda sıkça görür olduk; ciddi bir üslup ve ifadesiz bir yüzle bir şeyler anlatıyor. bana biraz arap coğrafyası diktatörlerinin ikinci adamı imajına bürünmüş gibi geldi.
bobiler
cumhurbaşkanı sözcüsüymüş.

Cumhurbaşkanı sözcüsü ne ya. adam kendisinden başkasını zaten konuşturmuyor ne dese o oluyor birde sözcüsü var. Ne gerek var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches