yemeğini paylaşmayan insan

cayisallama
eğer çok açsam o yemeği kesinlikle kimse ile paylaşmam. O durumda öyle bir odaklanma olur ki anlatamam sevgili sözlük. Yemeğime dokunmaya çalışan insana da bir şekilde müdahale ederim. Bu kedi gibi.

elfirâşetüzzerka
kesinlikle olamadığım kişilik. yok, illa ikram edeceğim. açlıktan ölsem de gebersem de, yanımdakiyle illa paylaşacağım. yoksa boğazımdan inmez lokmalar. birisi ikramımı geri çevirince de acayip derecede bozuluyorum. hakaret etse o kadar bozulmam belki o derece.
çocukkene hasta falan olduğumda annem evde bir çikolata olunca bana verir, kardeşin görmesin derdi. annemden gizli kardeşimle paylaşırdım. okulda bisküvi falan aldığımda tüm paketi arkadaşlarıma dağıtıp en sona kalanı kendim yerdim hep
(gbkz:bereketi sonunda saklı) diye bilirdik (u:☺)
böyle anormal bi insanım işte (u:☺)
imschrolled
muhtemelen çok fena acıkmış insandır. ama benim tavrım başkadır. aç bile olsam paylaşmak isterim çünkü paylaştığım insan doyduğunda ben de doyarım. tek başına olmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches