19 mart 2016 istiklal caddesi patlaması

cayisallama
İstiklal Caddesi'nde Galatasaray Meydanı'na yakın bir yerde patlama meydana geldi. İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın canlı bomba saldırısı olduğu bildiriliyor
Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevkedildi. Polis, caddeyi giriş-çıkışlara kapatırken, patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik çemberi içine aldı. Olayda ilk belirmelere göre 2 kişi yaralandı.
dulcinea
Hangi terör örgütü tarafından yapıldığı belirlenemeyen patlama. Düşman kim bilmiyoruz, o kadar çok.

Sağlık bakanı açıklama yapıyor (sağlık bakanı ne alaka, başka kimse yok mu orada) \"terör örgütleri asla başaramayacak\" diyor. E başarıyorlar çok sevgili bakanım? Daha bir hafta olmadı, başkentte 150'ye yakın insan öldü. Bugün ise 5 diyorlar. Başarıyorlar işte.

Allah yayında yapımda emeği olan herkesin belasını versin.
kultabisi
Cok gecmeden bu baslik altina da olay yeri ekipleri gelecekler. Yikama yaglama calismalarina baslayacaklar. Olayin sorumlusu olarak teror orgutlerini, dis mihraklari, uzaylilari, chp'yi falan ilan edip gonul rahatligiyla uzaklasacaklar basliktan. Hatta yeterince gaza gelirlerse saldirida olenleri de sorumlu ilan edebilirler. Cumartesi gunu istiklal'de isin ne di mi ama? Zaten iclerinde israilli de varmis. Kesin israil'in parmagi vardir.
Bu olayda sorumlulugu olmayanlarsa, cumhurbaskani, hukumet, mit, icisleri bakanligi, valilik vs.
Istikrar suruyor ne guzel... aynen devam...
spazmoldum
Taksim ve özellikle istiklal caddesi benim gözümde türkiye'nin en güzel yerlerinden biridir .. O caddelerde, o yollarda az yürümedik ..

Yahu bari orayı korumayı becerin be kardeşim .. Terör bu kez vuracağı yeri iyi seçmiş .. Beni bile vurdu, oturduğum yerden ..

Neyse ..

Allah ölenlere rahmet eylesin .. Yaralılara acil şifalar versin .. Devletimizin ve milletimizin, her zaman ve daima yanındayız ..
karakedisi
Gittikçe boka sardığımızın göstergesi. Ülkece pisikolojimiz çöktü. Her bindiğimiz otobüste, her gördüğümüz kalabalıkta acaba ölür müyüm diye düşünmeden evimize varamıyoruz. Yazık bize. Çok yazık oldu bize.
Plastantia
Mit e durduk yere sallıyorlar hiçbirşeyden haberi yok diye hiç olmaz olur mu .. Hemde taa 2009 da aldılar bu bombaların istihbaratını adamlar kendileri söyledi üstelik . Oslo görüsmelerinde biz şehirlere mühimmat yığdık diye . Yani istihbarat çalışıyor abi
elfirâşetüzzerka
bugün beyazıt meydanında korkuyla yürümedim değil. etraf çevik kuvvet ekipleriyle dolu. dün bağcılar meydanında da çevik kuvvet araçları vardı. şehri adeta bi panik havası kuşatmış. patlama olduğu esanada fakültede formasyon derslerindeydik, patlama haberi geldiğinde birkaç arkadaş paniğe kapılıp dersi terketti, hem de hocanın dur ikazlarına aldırmadan.. bahçede dizinin çekimleri devam ediyordu, tam isabet, bugün onlar da afişler hazırlamış, provokasyon sahneleri olan bir bölüm çekiyorlardı,
bu, istanbul da 19 mart, peki ya öncesi... ben her hafta otobüsle gecenin bi yarısında evime gelirken, otobüsler tüm yolcuları aşağı duraklarda indiriyor. her hafta, hafta olmasa da ayda bi kaç hafta duraklarda olaylar çıkıyor, otobüsler, molotof atmasınlar diye yukarıya çıkmıyorlar, nitekim bir kaç otobüs yakıldı da, ama artık bunu basına duyurmuyorlar.. bir kaç aydır istanbulda tam terör havası hakim, gazi mahallesi hemen yukarımız. olan olay bize taşıyor. gazi taraflarına bi gitseniz, kimi devrimcilerinin ölüm anısı kimi bilmem nelerinin bilmem ne olması anısına her hafta ortalığı karıştıracak birşeyler buluyorlar. ama artık alışıldı, ağızlarını kapatmış birkaç gencin durakları kırması, çöp konteynerlarını yakması alışıldık manzara olmuş buralarda.
asıl zoruma giden, o kansızların ertesi gün, o yıktıkları duraktan işlerine gitmek için otobüs bekliyor olmaları, terörden hapiste olan evladı için, ''apo için bir evladım da kurban olsun'' diyen terörist annelerin, ertesi gün çocuklarının yağmalayıp camlarını kırdıkları bim marketlerinin önünde, ucuz tencereler için sıraya girmesi.. devletin yaptığı parklarda çocuklarını oynatırken aynı zamanda devlete sövmeyi öğretmesi...
abuzeroklava
Ölenlerin isimleri, ülkeleri ve yaşları şöyle
Simha Siman Demri (60) Yonathan Suher (40), Avraham Godman (70) (İsrail)
Ali Reza Razmhah (31) (İran)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches