memur sözlüğün taşınması

0 /
casper
sevgili sözlük sakinlerimiz,
az önce verdiğim sinyali şu an doğruluyor ve duyurumu yapıyorum.
bildiğiniz gibi birçoğumuz öğretmen sözlükten geçtik buraya ve bu sözlüğün yazılımı ile çok benziyordu. yazılım kötü olduğu için birçok şikayetimiz oldu. aynı sorunların bir kısmını da burada yaşıyoruz farkındaysanız.
daha rahat bir sözlük ortamı için sözlüğü taşımaya karar verdik. bu sayede yazılımı daha iyi olan bir ortamda daha rahat bir şekilde yazıp daha geniş kitlelere ulaşabileceğiz.
entrylerimiz ve başlıklarımız aynen diğer sözlüğe taşındı. kendi kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabileceksiniz. tek farkı yazılım olacak bu taşınmanın.
ayrıca orada gözlemlediğiniz eksiklikler, sizi rahatsız eden bir sorun olursa en kısa zamanda düzeltilmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır. bize ulaşmanız yeterli bu konuda.
sormak istediğiniz bir soru olursa buradayım, keyifli akşamlar diliyorum.
zinzal
Bi sürpriz olayı dediği buydu sanırım. Benle bile paylaşmadı hayırsız. İnstelaya benzemiş uygulama kısmı felaket kötü ve gelişmesi lazım. İle çıktı bize hadi bakalım.

Ramazan'da taşınmakta tam onun işi zaten. Bekleyemeyiz miydi 15 gün daha.
karakedisi
Tanışırken unutuğunuz şeyleri danışmadan alabilirsiniz. Bende orda bekliyom biri gelip beni de alabilir mi? (u:hihaho)
cayisallama
Bir sürü eksiklik var diye sevgili yazarlarımızdan şikayetler geliyor.
Arkadaşlar sizden ricam;

Hem mobil hem de site için girip karıştırın lütfen. Eksiklikleri beraber tamamlayalım. memursozluk.org adresinde Sözlükle ilgili eksiklikler başlığına yazalım. Siz tamam deyinceye kadar taşınmayacağız oraya. Yardımcı olmazsanız casper ve benim yapabildiğimiz kadaryıla geçmek zorunda kalacağız. Yazdığınız her şeyin yapılacağı taahütünü de size veriyorum.

İlk entry de (bkz: casper) açıkladı ben yine yazayım niye taşınıyoruz;
-Bu sözlükte olan bir sürü dile gelen eksikliklerden dolayı
-Sizin yazdığınız bir entry burada günlük yaklaşık olarak 1000 kişi tarafından okunuyor totalede de en fazla 3000 kişi okuyordur aylar sonra. Bu okunma sayısının çoğunluğu da sosyal medya üzerinden geliyor. Taşınırsak sizin düşünceleriniz ve yazdığınız şeyler kat ve kat daha fazla insan tarafından okunacak. Buraya hem düşüncelerimiz paylaşmak hem de google den biri bişe arattığında ona yardımcı olduğumuzu düşünürsek bu düşüncelerin daha fazla insanla buluşması bizim için oldukça kıymetli.

Taşınmamızın bizim için ne kadar iyi bir şey olduğunu saymakla bitiremem bu sözlük yazılımına kıyasla.

Lütfen yardımcı olun bize bu sorunları beraber atlatalım.
melankomik
en büyük sorun alışma süreci. öğrenemedik ki biz orayı. ne nereden nasıl yapılır bilmiyorum. kullanma kılavuzu istiyorum. mesaj var diyor göstermiyor, başlık gir diyor # bu işareti yapacak mıyız, sayfada sürekli personel alım ilanları var, başlıkları taşıdık demiştiniz ama görünmüyor, altta beğen beğenmemenin yanındakiler nedir anlamadım ?? öyle işte. sevmedim orayı. !!!
casper
sakin olun gençler :) bu öğretmen sözlüğün kapatılması ve yeniden bir sözlük aramamız gibi bir şey değil. tek fark google a memursozluk.org yazıp giriş yapmanız hepsi bu. evet yazılım farklı olduğu için farklı bir işleyiş var ama azıcık kurcalayınca çözülmeyecek bisi değil.
okullar kapandı artık daha rahat olduğum için ne zaman ne sıkıntınız olursa mesajla ulaşabilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
elfirâşetüzzerka
öğretmen sözlüğü andırdığı için- sanırım yazılımlarının aynı olmasından kaynaklanıyor- bu haline alışmıştık. şimdi yeni bir ortama alışmak zor olacak. bir de ben yine elfirâşetüzzerka olarak katılmak istiyorum. vldn olarak bilinmişimdir ama kabullenildiğim söylenemez (u:☺) firaşe olarak da kabullenileceğimi de söylenemez (u:☺-kabullenilmek gibi bi derdim yok zaten, nereden geldik şimdi bu konuya :P) hatta nick değiştirmeden önce yöneticiden, beni silmesini istemiştim, eliniz değmişken yeni ortama geçerken yapıverseydiniz keşke,
yeri gelmişken söyleyeyim, sürekli ilan görmek çok sıkıcı
yeni sözlüğün tek olumlu tarafı, logosunun daha hoş olması (u:☺)
gercektosunpasa
Şu an için olumsuz olarak gördüğüm şey. Mobil site diye bir yere yönlendiriyor orada da hiç bir şey yok.

Burada yeterince zorluk çekiyoruz mobilden bide orada vay halimize. Oranın mobili düzenlenirse mükemmel olur sonra taşınırız
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches